semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Syarahan latihan CGF

Masa: 2022-01-24 Hits: 1

Baru-baru ini, emparan Xiangzhi menjemput pakar untuk memberi syarahan mengenai sejarah pembangunan CGF, prinsip kerja CGF generasi ketiga, dan analisis kandungan faktor pertumbuhan CGF. Selepas kelas, pelajar mengatakan bahawa melalui pembelajaran, mereka mempunyai pemahaman yang lebih terperinci tentang peranan penting dan prinsip kerja emparan, yang meletakkan asas yang kukuh untuk penambahbaikan dan penyelidikan teknologi emparan baharu yang lebih baik.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, emparan Xiangzhi telah mengambil beberapa siri langkah untuk menghubungkan produk syarikat dengan pasaran dengan lebih baik, terutamanya pelaksanaan strategi bakat "keluar dan menjemput masuk". Di satu pihak, ia menghantar pekerja ke institusi penyelidikan saintifik dan pusat latihan secara berkelompok untuk menyertai latihan bagi mempelajari konsep pengetahuan lanjutan; sebaliknya, ia secara aktif menjemput elit industri untuk memberi syarahan untuk meluaskan ufuk mereka dan memupuk pekerja Pakar dan pasukan bakat teknikal menyediakan sokongan bakat yang kuat untuk R&D sentrifuge dan pembangunan perusahaan.

Baru-baru ini, pelanggan kami membawa reagen kepada syarikat untuk percubaan. Bagaimana pula dengan centrifuge dan sama ada kesan sentrifugasi adalah baik. Eksperimen lapangan terutamanya bertujuan untuk pengesanan antibodi platelet. Emparan khas platelet TXL-4 yang dihasilkan oleh syarikat kami digunakan. Kakitangan beroperasi langkah demi langkah mengikut proses operasi eksperimen. Selepas beberapa percubaan, kesannya sangat baik, dan pelanggan sangat gembira dan berpuas hati.

Empar biasanya diletakkan di tempat yang kering jauh dari cahaya matahari langsung. Kapasiti pelesapan haba bagi emparan adalah agak besar, dan tiada barang-barang perlu disusun di sekeliling emparan. Jarak dari dinding, penyekat dan barang lain yang kedap udara dan pelesapan haba yang lemah hendaklah sekurang-kurangnya 10 cm. Pada masa yang sama, emparan harus diletakkan di dalam bilik tunggal sejauh mungkin, dan tiada reagen organik dan bahan mudah terbakar harus diletakkan di sekelilingnya. Kerosakan emparan dan gelombang udara yang dihasilkan akan menyebabkan kabinet ubat bergetar. Nasib baik, reagen organik tidak tertumpah, jika tidak akibatnya akan menjadi lebih serius.

1. Pengedap tiub beg darah untuk mengelakkan peranti gangguan radio: dilengkapi dengan penstabil frekuensi kitaran tinggi dan peranti perisai frekuensi tinggi untuk meminimumkan gangguan frekuensi tinggi.

2. Kuasa keluaran kuat pengedap tiub beg darah: Mesin ini menggunakan resonator sepaksi dengan kehilangan yang rendah, jadi ia mempunyai kuasa keluaran yang kuat. Ia boleh mengimpal produk dalam masa terpantas dan banyak meningkatkan pengeluaran.

3. Peranti perlindungan keselamatan pengedap tiub beg darah: apabila beban arus melebihi nilai had, geganti arus beban lampau secara automatik akan memotong voltan tinggi untuk melindungi tiub ayunan dan penerus. Mesin ini dilengkapi dengan penindas percikan sensitiviti tinggi, yang boleh mengelakkan hanyutan frekuensi yang disebabkan oleh operasi yang tidak betul, untuk meminimumkan kerosakan elektrod dan bahan. Pada masa yang sama, lampu amaran juga akan menyala.

4. Peranti Pemanas pengedap tiub beg darah: pemanasan tanpa langkah dan peranti pengawal selia suhu, yang boleh melaraskan suhu mengikut keperluan pengeluaran produk yang berbeza, supaya kecekapan kerja lebih tinggi.

5. Sistem perlindungan lebihan arus automatik pengedap tiub beg darah: sistem perlindungan lebihan arus automatik boleh meningkatkan hayat perkhidmatan tiub vakum dan melindungi acuan.

+ 86-731-88137982 [e-mel dilindungi]