semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Untuk emparan berkelajuan rendah, disebabkan oleh spesifikasi ketat industri farmaseutikal, ia pada dasarnya adalah jenis tertutup rata.

Masa: 2022-01-24 Hits: 9

Untuk emparan berkelajuan rendah, disebabkan oleh spesifikasi ketat industri farmaseutikal, ia pada dasarnya adalah jenis tertutup rata. Untuk mengurangkan kemungkinan pencemaran atau kerosakan atau meningkatkan kebersihan, bahan keluli tahan karat digunakan pada bahagian yang bersentuhan dengan bahan atau keseluruhan emparan diperbuat daripada bahan keluli tahan karat. Keseluruhan mesin tidak mempunyai sudut mati kebersihan, jadi ia bersih dan mudah digunakan. Emparan jenis ini telah digunakan secara meluas dalam keseluruhan industri farmaseutikal, ditambah dengan 3 Emparan kecil kira-kira 1000 rpm membentuk keseluruhan sistem emparan industri berkelajuan rendah, dan juga menyusup ke industri lain yang berkaitan dengan bioperubatan. Empar jenis ini mesti mematuhi piawaian GMP kebangsaan sebelum ia boleh digunakan.
Emparan berkelajuan tinggi menggunakan motor tanpa berus DC, bebas penyelenggaraan; kawalan mikrokomputer, boleh pra pilih kelajuan, masa, daya emparan, paparan LCD, mudah untuk beroperasi; 10 jenis kelajuan mengangkat untuk pemilihan, boleh bermula dan berhenti dengan cepat; bilik kontena keluli tahan karat, kunci pintu elektronik, fungsi penggera amaran awal, pelbagai perlindungan, selamat dan boleh dipercayai.

Teknologi emparan jenis ini agak mudah. Secara amnya, emparan zon sering digunakan. Emparan zon mengasingkan dan mengumpul sel, virus dan molekul DNA mengikut ketumpatan dan kecerunan larutan sampel. Kaedah menambah dan memunggah adalah berterusan. Selain digunakan secara meluas dalam proses pengeluaran, ia juga digunakan secara meluas dalam peralatan makmal.
Dalam industri farmaseutikal, disebabkan oleh keperluan yang lebih ketat terhadap kualiti pengeluaran dan keselamatan pengeluaran, terdapat juga keperluan yang sangat tinggi untuk peralatan proses utama proses pengeluaran ubat bahan mentah dalam bidang pengeluaran ubat seperti sentrifuge. Di samping mengekalkan ciri-ciri pemisahannya sendiri, emparan juga perlu memenuhi keperluan spesifikasi dan piawaian yang berkaitan dalam bidang perubatan. Adalah perlu untuk mempertimbangkan bahan, struktur, mod input dan output bahan, keselamatan, keamatan buruh, kawalan, pembersihan atau pembasmian kuman dan pensterilan dari perspektif memenuhi keperluan proses pengeluaran farmaseutikal.

Terdapat keperluan pembersihan dan pensterilan untuk menukar kelompok dan variasi dalam pengeluaran emparan farmaseutikal, untuk mengelakkan semua jenis sumber pencemaran dan mengelakkan daripada tercemar lagi. Ia adalah perlu untuk bekerja keras pada kawalan program automatik, operasi pengasingan manusia-mesin, pembersihan mudah, struktur boleh disterilkan, analisis dalam talian dan penyelidikan dan penambahbaikan kaedah pengasingan bahan dengan sifat yang berbeza untuk meningkatkan tahap fungsi, kawalan dan operasi aseptik .
Oleh kerana emparan dalam bidang perubatan perlu dikeluarkan daripada perubatan, permukaan peralatan emparan mestilah licin, rata dan bebas daripada sudut mati. Oleh itu, adalah perlu untuk memastikan bahawa sudut tajam, sudut dan kimpalan emparan dikisar menjadi fillet peralihan yang lancar dalam proses pembuatan. Disebabkan keperluan untuk bersentuhan dengan dadah, emparan perlu tahan kakisan dan tidak berubah secara kimia atau menjerap ubat dengan ubat.
Dengan pembangunan emparan, teknologi berkaitan emparan telah dipertingkatkan. Bagaimanapun, industri jentera farmaseutikal tidak boleh berpuas hati dengan status quo dan mesti terus berkembang. Dengan sokongan dasar negara, perusahaan emparan harus membuat usaha berterusan untuk menggalakkan penggunaan emparan yang lebih meluas dalam industri farmaseutikal.

+ 86-731-88137982 [e-mel dilindungi]