semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Sejak 6 bulan lalu, wabak radang paru-paru koronavirus baharu telah menjejaskan hati ratusan juta rakyat China, termasuk emparan Xiangzhi.

Masa: 2022-01-24 Hits: 3

Sejak 6 bulan lalu, wabak radang paru-paru koronavirus baharu telah menjejaskan hati ratusan juta rakyat China, termasuk emparan Xiangzhi. Mengetahui peralatan perubatan di pelbagai tempat dan kekurangannya, kepimpinan Syarikat Xiangzhi Centrifuge mengambil inisiatif untuk meninggalkan cuti Festival Musim Bunga, secara peribadi pergi ke bengkel untuk bekerja lebih masa, membungkus dan menghantar, mengatasi semua kesusahan, untuk menghantar sentrifuge ke barisan hadapan penembak tepat buat kali pertama. Yang sukar, sokongan P Plus. Sebagai perusahaan yang bertanggungjawab dan bertanggungjawab, Xiangzhi Centrifuge bersedia melakukan yang terbaik untuk menyediakan perlindungan peralatan emparan yang kuat untuk barisan hadapan pencegahan dan kawalan wabak, berjuang dengan rakyat seluruh negara, dan dengan tegas memenangi pertempuran pencegahan dan kawalan coronavirus baharu .

Dalam beberapa hari kebelakangan ini, jangkitan novel coronavirus telah menjejaskan hati berjuta-juta rakyat China, termasuk emparan Xiangzhi. Mengetahui bahawa terdapat kekurangan peralatan perubatan di mana-mana, kepimpinan centrifuge Xiangzhi secara aktif melepaskan cuti Festival Musim Bunga, pergi ke bengkel untuk bekerja lebih masa, mengemas dan menghantar barang, mengatasi semua kesulitan, dan hanya menghantar emparan ke barisan penembak tepat. pada kali pertama. Satu pihak mendapat sokongan daripada semua pihak. Sebagai coronavirus yang bertanggungjawab dan novel, emparan Xiangzhi bersedia melakukan segala yang mungkin untuk menyediakan jaminan peralatan emparan yang kuat untuk garisan pencegahan dan kawalan wabak, berjuang dengan seluruh negara dan dengan tegas memenangi pertempuran kawalan dan penyekatan coronavirus baharu.

Centrifuge decap adalah salah satu emparan yang boleh menanggalkan penutup tiub vakum darah secara automatik dalam proses sentrifugasi. Berbanding dengan emparan biasa, ia boleh decap secara automatik, jadi ia boleh meningkatkan kecekapan kerja. Walaupun hanya penyingkiran topi automatik dicapai, kandungan teknikalnya agak tinggi. Sukar untuk membayangkan bahawa semua penutup vakum boleh ditanggalkan dalam keadaan operasi berkelajuan tinggi, dan tidak boleh ada pencampuran sampel dan kegagalan eksperimen.

+ 86-731-88137982 [e-mel dilindungi]