semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Pengaruh situasi wabak di Pasaran Centrifuge

Masa: 2022-01-24 Hits: 6

Pengaruh situasi wabak di Pasaran Centrifuge
Wabak ini telah memberi kesan yang ketara kepada pembangunan ekonomi global, dan tekanan ke bawah terhadap ekonomi terus meningkat. Dalam menghadapi persekitaran sebegini, perkembangan industri empar juga sedikit sebanyak terjejas terutamanya dalam aspek eksport dan tempohnya dianggarkan agak lama.

Pada pendapat saya, idea ini terpencil dan berat sebelah. Setakat industri centrifuge China, walaupun eksport akan terjejas, wabak ini akan menggalakkan perubahan besar dalam industri centrifuge. Pertama, negeri sangat menyokongnya. Selepas wabak itu, negara telah melabur lebih banyak dalam industri perubatan dan kesihatan, dan mempunyai rizab infrastruktur yang lebih mencukupi, yang bukan sahaja mengembangkan permintaan domestik, tetapi juga menyokong perusahaan. Kedua, pasaran domestik adalah besar. Kerajaan negeri telah mengemukakan strategi kitaran dwi, ​​yang memberi tumpuan terutamanya kepada peredaran domestik. China mempunyai pasaran domestik yang besar. Pada masa ini, keadaan wabak telah memasuki tahap pencegahan dan kawalan normal. Ekonomi telah pulih dengan mantap dan stabil, dan kitaran ekonomi lancar. Yang ketiga ialah memaksa revolusi teknologi. Selepas wabak wabak itu, orang ramai mempunyai keperluan yang lebih tinggi untuk rawatan perubatan asas dan peralatan perubatan. Empar termaju dan berkualiti tinggi akan menjadi barangan hangat di pasaran, yang memaksa perusahaan utama untuk mempromosikan inovasi teknologi dan merebut ketinggian pasaran yang tinggi.

Dari sudut pandangan ini, kesan wabak terhadap industri emparan adalah kecil dan sementara, dan prospek pembangunan industri emparan adalah cerah.

+ 86-731-88137982 [e-mel dilindungi]