semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Terima kasih kepada Encik Li dari Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. dan semua jurutera kerana membaiki emparan kriogenik kami semalaman sebelum perayaan.

Masa: 2022-01-24 Hits: 1

"Terima kasih kepada Encik Li dari Changsha Xiangzhi centrifuge instrument Co., Ltd. dan semua jurutera kerana membaiki emparan kriogenik kami semalaman sebelum perayaan. Ini benar-benar perkhidmatan selepas jualan kelas pertama." Ini adalah komen yang dibuat oleh pelanggan Xiangzhi centrifuge di kalangan rakan-rakan wechat.

25 Jun adalah perayaan tradisional negara kita -- Festival Perahu Naga. Sebelum perayaan, syarikat telah mengatur pelbagai tugas kerja dan bersedia untuk bercuti, supaya semua pekerja dapat mengadakan Festival dengan aman. Kemudian, pada petang 24 Jun, bersiap sedia untuk bercuti, kami menerima permintaan perkhidmatan selepas jualan daripada pelanggan lama kami, dan emparan kriogenik gagal. Untuk tidak melengahkan masa pelanggan dan mengekalkan susunan kerja biasa, jurutera emparan Xiangzhi dengan tegas pergi ke hadapan dan bergegas untuk menyelesaikan masalah untuk pelanggan semalaman. Selepas lebih dua jam rawatan, mereka akhirnya menyelesaikan masalah itu. Jadi komen di atas muncul.

"Walaupun ia adalah Festival Perahu Naga, tetapi kami bekerja pada hari cuti dan cuba yang terbaik untuk menyelesaikan masalah untuk pelanggan kami." Bertanggungjawab dalam perkhidmatan selepas jualan, Encik Li berkata, "kami akan mematuhi perkhidmatan terbaik, supaya pelanggan boleh membeli dengan selesa dan menggunakannya dengan selesa."

+ 86-731-88137982 [e-mel dilindungi]