semua Kategori

Laman Utama>Berita>Berita syarikat

Terima kasih kepada En. Li dan jurutera dari Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. kerana membaiki emparan kriogenik semalaman sebelum cuti, ini benar-benar selepas jualan kelas pertama.

Masa: 2022-01-24 Hits: 2

"Terima kasih kepada Encik Li dan jurutera dari Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd. kerana membaiki emparan kriogenik semalaman sebelum cuti, ini benar-benar selepas jualan kelas pertama." Ini adalah siaran yang diterbitkan oleh pelanggan di WeChat.

25 Jun adalah perayaan tradisional --Pesta Perahu Naga. Sebelum bercuti, syarikat mengatur pelbagai tugasan kerja dan bersedia untuk bercuti. Kemudian, pada petang 24 Jun, kami menerima permintaan perkhidmatan selepas jualan daripada pelanggan-- emparan peti sejuk gagal. Untuk tidak melengahkan masa pelanggan dan mengekalkan perintah kerja biasa, jurutera Xiangzhi Centrifuge bergegas untuk menyelesaikan masalah untuk pelanggan semalaman, dan akhirnya menyelesaikan kesalahan selepas lebih daripada 2 jam.

"Walaupun ia adalah Festival Perahu Naga, tetapi kami tidak bercuti, kami akan melakukan segala yang mungkin untuk menyelesaikan masalah untuk pelanggan kami." Encik Li, yang bertanggungjawab dalam perkhidmatan selepas jualan, berkata, "Kami akan menuntut perkhidmatan terbaik, supaya pelanggan boleh membeli dengan selesa dan menggunakan keselesaan."

+ 86-731-88137982 [e-mel dilindungi]